دانشجویان محترم

دوران تحصیل علم و ادب از نعمتهای الهی و موهبت بزرگ پروردگار است که طی آن می توان با توکل ، تلاش ، پویایی و استقامت آینده ای امیدبخش و سعادتمند برای خود به ارمغان آورد .

اینک که این توفیق الهی شامل حال شما گردید شایسته است قدردان آن باشیم و ازلحظه لحظه آن نهایت استفاده بعمل آید غفلت در این مسیر ما را در پرتگاه سقوط قرار خواهد داد. به لحاظ پیشگیری از وقایع ناخوشایند که می تواند آرامش روانی دانشجو را دستخوش ناملایمات نماید ضرورت دارد با رعایت توصیه های ذیل سلامت روانی و امنیت اجتماعی خود را تامین نمایید.

مراقب وسایل شخصی خود باشید : وسایل شخصی بویژه تلفن همراه ، فلش ، لب تاب و ... را در اختیار دیگران قرارندهید زیرا مسئولیت سوء استفاده و یا ایجاد مزاحمت بویژه در مورد تلفن همراه برعهده مالک خواهد بود .

ذخیره تصاویر و فیلم های شخصی در گوشی تلفن همراه مساوی با پذیرفتن انتشار وسیع آنهاست . برخی افراد قادرند اطلاعات شخصی را  از گوشی تان بدون اطلاع با نرم افزارهای ویژه سرقت نمایند . ضمنا تلفن همراه هرچه مدرن تر باشد آسیب پذیری آن بیشتراست .

برای جلوگیری از کیف قاپی به این نگات توجه کنید : ۱)هنگام حرکت کیف خود را در سمت راست (سمت پیاده رو) قرار دهید . ۲) حتی الامکان از تردد در خیابانهای فرعی و خلوت بویژه در شب هنگام خودداری نمایید . ۳) جهت تردد در خیابان ها از پیاده رو استفاده نمایید .

تردد : جهت تردد درون شهری یا برون شهری از وسائط نقلیه عمومی و آژانس های مطمئن شهری استفاده نمایید و حتی الامکان از سوار شدن به خودروهای بین راهی پرهیز شود.

انتخاب دوست : درانتخاب دوست ، هم اطاقی و همسفر جدا دقت نمایید . از ارتباط با افرادناشناس و هویت نامشخص پرهیز نمایید . با دوستی های خیابانی ، وعده های فریبنده و لحظه های به ظاهر شادی آفرین زندگی خود و خانواده را به مخاطره نیاندازید .

دوست دوستانتان باشید : درصورتی که دوستان خود را اسیر منجلاب های اخلاقی و اجتماعی می بینید در جهت کمک و جلوگیری از انحراف مراتب را با مسئولین ذیصلاح در دانشگاه مطرح نمایید و با سکوت نظاره گر نابودی و فناء دوستان خود نباشید .

در صورت بروز اتفاق ناگوار: با حفظ خونسردی مشخصات ظاهری متعرضین و وسائط نقلیه آنان را به خاطر سپرده و در اولین فرصت با پلیس ۱۱۰ تماس حاصل نمایید.

در مواجهه با افرادی که خود را مامور ارگانهای دولتی معرفی می نمایند: به منظور احراز هویت حتما کارت شناسایی معتبر بخواهید.

مدارک شناسایی و کارتهای اعتباری: در صورت مفقود شدن مورد سوء استفاده قرار می گیرند. در حفظ و نگهداری از آنها تلاش نمایید.

بهنگام استفاده از اینترنت: به هیچ عنوان آدرس و مشخصات فردی خود را در اختیار دیگران قرار ندهید.

اعتیاد باتلاق بی انتها: مصرف هر نوع مواد مخدر حتی برای یک بار پذیرش فرو رفتن هر چه بیشتر در باتلاق اعتیاد است.

حجاب و پوشش حافظ امنیت فردی: حجاب از مصادیق مهم تحقق امنیت اجتماعی در جامعه است. رعایت آن نیز  امنیت فردی شما را بدنبال دارد.