صفحه نخست » Uncategorized » معرفی و شیوه های ارتباط

اللهُمَّ احرُسنی بِحَراسَتِک وَاحفَظنی بِحِفظِک

مقدمه :

بی تردید از جمله بدیهی­ ترین موضوعات در جهان هستی و حیات موجودات و جوامع بشری از ابتدای خلقت تا عصر حاضر مواردی چون امنیت ، حفاظت ، ایمنی و حراست بود . که همواره به اشکال گوناگون در طول تاریخ مطرح بوده است .

انسان همواره در طول حیات خود با انواع خطرات و آسیب­ ها مواجه است و برای نجات خود و همنوعان خویش از راه­ ها و روش­ های مختلفی استفاده می نماید . سیستم­ ها و مکانیسم­ های دفاعی و ایمنی از شگفت­ انگیزترین و اسرارآمیزترین مسائل در جهان هستی است که در میان ساده ترین تا پیچیده ترین موجودات به صورت ارادی و غیرارادی در مقابل انواع خطرات و تهدیدات عمل می نماید .

یکی از نیازهای ضروری انسان­ ها و جوامع بشری در همه اعصار  بخصوص عصر حاضر امنیت و آرامش فردی و اجتماعی است. بقاء و پایداری هر گروه اجتماعی و یا تشکیلات اداری و سازمان ها وابسته به امور حراستی است .

در این دانشگاه نیز تمام تلاش و همت اداره حراست بر این است که محیط امن توأم با آرامش روحی و روانی برای همگان فراهم سازد تا همه بتوانند در سایه این آسودگی خاطر به کسب علم و دانش اندوزی بپردازند .

لازم به یادآروی است که  تحقق این هدف مستلزم مشارکت دلسوزانه و همگانی است . بنابراین همه ی ما باید در برقراری نظم و آرامش سهیم باشیم و نسبت به مسائل و اتفاقات پیرامون خود بی تفاوت نباشیم و در این امر خطیر همراه و همگام با اداره حراست دانشگاه باشیم .

تعریف و جایگاه حراست :

حراست در لغت به معنای پاسداری و مراقبت کردن است و تنها واحد رسمی امنیتی است که بر اساس قوانین و دستورالعمل­ های مربوطه در دانشگاه اقدام به فعالیت می نماید . بر همین اساس یکی از ارکان و حساس­ترین واحدهای سازمانی دانشگاه است .

سلامت نیروی انسانی ، اعتماد سازی ، مشاوره به مدیران ، ایجاد امنیت روانی از اموری است که حراست می تواند در آن ایفای نقش نماید .

وظایف حراست ها بطور کلی در قالب  امور ذیل خلاصه می گردد :

–         حفاظت پرسنلی

–         حفاظت فیزیکی

–         حفاظت اسناد

–         حفاظت اطلاعات و it

به منظور برقراری ارتباط با دفتر حراست دانشگاه و ارائه اخبار ، اطلاعات ، انتقادات ، پیشنهادات و غیره می توان به روش­های زیر عمل نمود .

۱)    مراجعه حضوری به دفتر حراست دانشگاه واقع در طبقه دوم دانشکده علوم پایه و کشاورزی

۲)    ارسال پیام از طریق وب سایت دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان در منوی ارتباط با حراست

۳)    تلفن ۰۲۳۳۵۲۲۵۰۱۱

۴)    صندوق ارتباط با حراست واقع در دانشکده ها